40rozbojnik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, od razu przepraszam za ignorancję i na wypadek gdyby taki temat już był. Czerwony Ryż posiadam od wczoraj, wszystko pięknie ładnie, ale nie wiem jak wyłączyć wibracje które strasznie mnie irytują podczas pisania smsów. Używana przeze mnie wersja MIUI to MIUI-JHBCNAL 5.0 (polska wersja). Edit. Sorry za śmiecenie, poradziłem sobie, szukałem w złym miejscu. Dodam tylko informację o tym jak to wyłączyć (dla laików takich jak ja): Menu --> Język, klawiatura, głos --> domyślna wybrana klawiatura --> Dźwięk i wibracja --> Wibracja przy nacisk. kl.
Lalo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 ustawienia/jezyk,klawiatura,glos/rozwin ustawienia domyslnej klawiatury/ wylacz dotyk przy nacisnieciu
40rozbojnik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 Hah dzięki, kilka sekund po założeniu wątku poradziłem sobie. Proszę o wyrozumiałość, dopiero poznaję telefon i MIUI.
Lalo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Hah dzięki, kilka sekund po założeniu wątku poradziłem sobie. Proszę o wyrozumiałość, dopiero poznaję telefon i MIUI. zle napisalem, tam wylaczysz wszystkie wibracje przy nacisnieciu, jesli chcesz tylko w klawiaturze popatrz wyzej.
Rekomendowane odpowiedzi