Otik Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Witajcie ostatnio stwierdziłem że już najwyższa pora zmienić RedMi Note 3 snapdragon na coś nowego. I mam mały dylemat co wybrać. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cake Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Hmm w tym przypadku zdecydowanie polecam mi5 albo mi note pro. Mam nadzieję, że pomogłem..... Napisz cos więcej, czego wymagasz od telefonu.... Teraz już chyba nie ma po co kupować mi note Pro. Jutro jest prezentacja xiaomi i możliwe, że pokażą większy wariant mi5 (jeżeli na rozmiarze Ci zależy) Edited September 26, 2016 by Cake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otik Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Mi5 jest za mały używam obecnie RedMi3 note i 5,5 cala jest idealne. Czytałem informację o Mi5s Plus i będzie fajnym telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otik Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Witam po namyśle kupiłem MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4dOw Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 (edited) i jak kolego @Otik wrażenia zadowolony ze zmiany jaka wersje Mi5 zakupiłeś ? bo sam właśnie zastanawiam się nad taką przesiadką z Note 3 pro na Mi5 tylko czekam na jakąś fajną promocje Edited October 3, 2016 by Sh4dOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otik Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 23 godziny temu, Sh4dOw napisał: i jak kolego @Otik wrażenia zadowolony ze zmiany jaka wersje Mi5 zakupiłeś ? bo sam właśnie zastanawiam się nad taką przesiadką z Note 3 pro na Mi5 tylko czekam na jakąś fajną promocje Witam kupiłem MI5 4 gb ram i 128 gb na dane, chciałem tańsze ale była okazja cenowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightingale Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 40 minut temu, Otik napisał: Witam kupiłem MI5 4 gb ram i 128 gb na dane, chciałem tańsze ale była okazja cenowa A gdzie owa okazja, jak można wiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otik Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 Na allegro znalazłem sprzedawcę z mojego miasta i umówiłem się poza allegro dałem 1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts