spoxzielo Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Witam, Pacjent Xiaomi Mi5 128. Bootloader odblokowany, wgrane miuipolska w/g poradnika Instalacja MIUIPolska Multilang dla MI5 (rozumiem że razem z romem zainstalowało się recovery TWRP), wgrany pierwszy update poprzez "zainstaluj aktualizację z pliku.zip" w panelu aktualizacji w telefonie . Stan aktualny MIUIPolska MIUI 8 ver. 6.9.8 Chciałbym wgrać najnowszą obecnie aktualizację 6.9.22 , postępując analogicznie "zainstaluj aktualizację z pliku.zip" w panelu aktualizacji w telefonie. Wskazuję plik zip, telefon się restartuje i wisi na logu Mi pół godziny. Kombinacja klawiszy VOL+ i Power to samo, telefon wisi na logu Mi. Pierwsza aktualizacja poszła, kolejne już nie chcą. Co mogę robić źle?
Gajardo Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Mam ten sam problem. 2 tygodnie temu flashowałem telefon następnie aktualizowałem go przez TWRP a teraz na żaden sposób nie wejść w TWRP.
lockerek Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 3 minuty temu, Gajardo napisał: Mam ten sam problem. 2 tygodnie temu flashowałem telefon następnie aktualizowałem go przez TWRP a teraz na żaden sposób nie wejść w TWRP. Zainstaluj TWRP przez fastboot i bedziesz mial TWRP spowrotem, tylko dobierz TWRP pod swój telefon bo inaczej kaplica
Nezumi Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Zainstaluj TWRP...
Rekomendowane odpowiedzi