Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, z mizernym skutkiem próbuję zaktualizować swój telefon przez aplikacje "aktualizacje". Jest po prostu napisane "aktualizowanie" i cały czas pobieranie na 0%. Co do mojego systemu, zakładka informacje o telefonie podaje Androida 5.1.1 LMY47V a wersja systemu to MIUI Global 7.3    7.3.2.0 (LHOMIDD). Wiecie o co chodzi? Martwi mnie tez jedna rzecz, bawię się telefonem od czwartku i zauważyłem, że ma dosyć kiepski zasięg w galeriach handlowych/ większych sklepach typu biedra. Czasem spada do jednej kreski/zero (ale ciągle z zasięgiem), lecz internet mobilny chodzi jak d*pa, bez znaczenia czy priorytet mam ustawiony na LTE czy 3g, kartę mam w PLAY. 

---------------

Kurcze, pomyliłem działy. Mogę poprosić o przeniesienie do dyskusji ogólnej o  redmi note 3?

Edytowane przez Aslaf95
Opublikowano

Ok, nadaje sobie miano debila roku. Nie miałem wystarczającej ilości miejsca na telefonie, aktualizacja już poszła... Ciągle mam jednak problem z zasięgiem. Dzisiaj np straciłem raz całkowicie w galerii handlowej, a jak miałem to bez szału, 1/2 kreski. Jak wychodzę ze sklepu zasięg ok. Nie przypominam sobie, bym miał takie problemy w mojej starej xperii SP. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, tylko ten zasięg...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...