Aslaf95 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Cześć, z mizernym skutkiem próbuję zaktualizować swój telefon przez aplikacje "aktualizacje". Jest po prostu napisane "aktualizowanie" i cały czas pobieranie na 0%. Co do mojego systemu, zakładka informacje o telefonie podaje Androida 5.1.1 LMY47V a wersja systemu to MIUI Global 7.3 7.3.2.0 (LHOMIDD). Wiecie o co chodzi? Martwi mnie tez jedna rzecz, bawię się telefonem od czwartku i zauważyłem, że ma dosyć kiepski zasięg w galeriach handlowych/ większych sklepach typu biedra. Czasem spada do jednej kreski/zero (ale ciągle z zasięgiem), lecz internet mobilny chodzi jak d*pa, bez znaczenia czy priorytet mam ustawiony na LTE czy 3g, kartę mam w PLAY. --------------- Kurcze, pomyliłem działy. Mogę poprosić o przeniesienie do dyskusji ogólnej o redmi note 3? Edytowane 25 Września 2016 przez Aslaf95
Nezumi Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 spróbuj zaktualizować przez MiPcSuite.
Aslaf95 Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 Ok, nadaje sobie miano debila roku. Nie miałem wystarczającej ilości miejsca na telefonie, aktualizacja już poszła... Ciągle mam jednak problem z zasięgiem. Dzisiaj np straciłem raz całkowicie w galerii handlowej, a jak miałem to bez szału, 1/2 kreski. Jak wychodzę ze sklepu zasięg ok. Nie przypominam sobie, bym miał takie problemy w mojej starej xperii SP. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, tylko ten zasięg...
mrosi Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi