dontd Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Witam. Dostałem zgodę na odblokowanie bootloadera od xiaomi. Loguje się poprzez Mi Unlock v1.1. Podłączamy tel w trybie fastboot. No i tel nie przechodzi weryfikacji. Oczywiście zabieram się za użycie programu vpn TunnelBear ale on nie chce mi działać. Odpala sie w tle, ale żadne okno jak na tutotialu mi nie wyskakuje. Tak, więc zainstalowalem sobie jakiś innym program z darmowym vpnami na różne kraje. Podpina mi się pod wybrane kraje, ale dalej nie przechodzę weryfikacji. Zdjęcie dla potwierdzenia. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Września 2016 przez dontd
pobudi Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Aby przeszedł weryfikację musisz wgrać inna wersje miui. Czyli z tego co pamiętam dev o tym mniejszym numerze. Wtedy będzie ok Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
dontd Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, pobudi napisał: Aby przeszedł weryfikację musisz wgrać inna wersje miui. Czyli z tego co pamiętam dev o tym mniejszym numerze. Wtedy będzie ok Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ok, temat do zamknięcia, dzięki kolego za podpowiedź. Wrzucilem dev i poszło oblokowanie bootloadera. Edytowane 23 Września 2016 przez dontd
Rekomendowane odpowiedzi