Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Spadł mi telefon i popekal wyświetlacz mam redmi note 3 Pro na snapdragonie kolor gold czy ktoś wie może gdzie dostanę komplet najlepiej  z ta ramka wyświetlacz szukałem na Dragon tt ale tam jest tylko dla mtk w moim kolorze .

Opublikowano

skąd jestes? u mnie w mieście jest serwis/sklep gdzie mają mase telefonów i części do nich (używki) ale np. do meizu za wymianę wyświetlacza zawołał 350 zł....

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś poda mi jakieś dobre źródło z którego można pozyskać wyświetlacz ? Jedynie 100% oryginalny, żadne zamienniki nie dorównują jakością i walorami użytkowymi fabrycznemu.

Wiem o dragon-tt ale akurat nie mają w dobrej cenie wersji złotej. Jedynie wersje z ramką której nie potrzebuję

http://www.honorbuy.com/449-touch-screen-and-lcd-for-redmi-note-3.html

czy ten sprzedawca jest godny zaufania ? (ekran wygląda na oryginalny)

Edytowane przez Sylvek2
Opublikowano

ponawiam, kto sprzedaje oryginalne ekrany poza dragon-tt ?

do honorbuy wysłałem pytanie czy sprzedają oryginały ale nie odpowiedzieli więc narazie odpadają

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za link. Najwidoczniej zaktualizowano ofertę bo wczoraj rano tego nie było. Sprawdzę dokładnie regulamin i prawdopodobnie zamówię właśnie ten

Dragon-tt jest w 100% zaufane ? Nie mają na stronie nic na temat zwrotu więc zamówienie tam będzie ryzykowne....

Edytowane przez Sylvek2
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...