Seba5120 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Witam. Problem i pytanie. Dlaczego dopiero po podłączeniu ładowarki zaczynają się aktualizować automatycznie aktualizacje? Mam już wyłączone oszczędzanie baterii dla sklepu play. Niestety nic... Co mogę jeszcze ustawić żeby aktualizacje same się aktualizowaly o każdej porze?
luki! Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 W ustawieniach zezwól aplikacji play na działanie w tle ewentualnie załóż kłódkę.
musek Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Bezpośrednio w aplikacji Sklepu Play ustaw właściwe parametry aktualizacji.
m4ciejka Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 podbije do pytania bo tez zauwazylem podobny problem. a rozwiazac go nie moge, bo gdy wchodze w autostart, zeby dac sklepowi play uprawnienia... to go po prostu nie ma w tej liscie. tak samo w oszczedzaniu baterii (zeby wlaczyc sklepowi play wlasne ustawienia) - tez nie figuruje u mnie na tej liscie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Seba5120 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Dnia 22.09.2016 o 08:09, musek napisał: Bezpośrednio w aplikacji Sklepu Play ustaw właściwe parametry aktualizacji. Co masz na myśli? Założyłem kłódkę i również nic. Nie wiem już co robić. Zawsze jak podłącze ładowarkę to aktualizuje, bez ładowania nie idzie.
Seba5120 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Siemka, nie zna nikt rozwiązania? Nie wiem już gdzie jest ta blokada instalacji dotycząca zasilania. Macie może jakieś pomysły, sugestie? Pozdrawiam
martairafal Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Witam odświeżę temat zakupiłem ostatnio żonie Redmi 4A ustawiłem w aplikacji sklep play żeby aplikacje aktualizowały się automatycznie tylko rzez wifi ale się nie aktualizują dopiero po podłączeniu do ładowarki zaczynają się aktualizować może ktoś podpowie co ustawić żeby aplikacje się aktualizowały
Rekomendowane odpowiedzi