adrian662511 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam, od zakupu telefonu mam problem z gps'em. Dziś wgralem na telefon Miui 8 (miałem 7) lecz problem nadal występuje . W aplikacjach typu snapchat , Google maps znajduje moja lokalizację i niby działa bez zarzutu lecz w powiadomieniach pokazuje się komunikat "wyszukiwanie gps", z ciekawości pobralem program gps test , odpalilem i nic nie znalazlo. Macie jakieś pomysły co z tym dalej robić ?
AndropaX Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
michals19s Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 podebne sie pod temat, dzis po sciagnieci navigacji zauwazylem ze gps nie dziala, pokazuje mi lokalizacje warszawa a to 250 km ode mnie sciagnalem program do gps nie odnajduje FIX w ustawieniach nie ma zadnych blokad na mapy czy tez na ta nawigacje, hmm mam system 6.4.14, nie wiem to wina systemu ze slaby zasieg?. zauwazylem tez ze gra potrzebujaca lokalizacji nie dziala bo nie lapie mi sygnalu
znafca Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Działa i działał bardzo dobrze, ja nie miałem nigdy problemów z gps na tym telefonie
Rekomendowane odpowiedzi