Malco15 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam, Sprzedam etui nillikin frosted na telefon mi4s, zakupiłem na aliexpress na 7$. Ogólnie jest bardzo fajne, dobrze przylega i niezle sie trzyma, widac ze materiały jest dobry. Jednak w związku z tym że dół i góra telefonu jest odkryta to etui mi nie pasuje, myślałam że telefon jest cały obudowany jak w silikonie. Cena 30 zl z przesyłką listem priorytetowym w babelkach. Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi