dan-tom Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam, porównałem sobie te dwa telefony i powiem szczerze - mam dylemat. Umi ma też świetne telefony, niskie ceny i dla mnie - laika, nie za bardzo się różnią. Dlatego chciałbym zapytać, czy miał już ktoś do czynienia z tymi telefonami i jakie robią wrażenia? Czy podwójny aparat w Xiaomi jest naprawdę dobry, czy warto dać nieco więcej na tę słuchawkę? Będę wdzięczny za każdą pomocną odpowiedź. Pozdrawiam
0 bergmen Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 umi to firma "podwyższonego ryzyka. Robi telefony jak umi
0 Drakoon34 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Plus nie ma wsparcia oprogramowania jak xiaomi.eu. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
0 dan-tom Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 A jak sprawa podwójnego aparatu w Xiaomi Redmi Pro? Jak robi zdjęcia, czy rzeczywiście robią dobre wrażenie w odróżnieniu od zwykłych pojedynczych dobrych aparatów w innych telefonach?
0 bergmen Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 nie spodziewaj się cudów po aparacie. Zdjęcia są przyzwoite. dzięki 2 aparatom jest więcej funkcji. Google nie bolą - poczytaj relacje.
Pytanie
dan-tom
Witam,
porównałem sobie te dwa telefony i powiem szczerze - mam dylemat.
Umi ma też świetne telefony, niskie ceny i dla mnie - laika, nie za bardzo się różnią.
Dlatego chciałbym zapytać, czy miał już ktoś do czynienia z tymi telefonami i jakie robią wrażenia?
Czy podwójny aparat w Xiaomi jest naprawdę dobry, czy warto dać nieco więcej na tę słuchawkę?
Będę wdzięczny za każdą pomocną odpowiedź.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi