WoBer Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Witam, posiadam telefon Xiaomi Redmi Pro. Po wybraniu ściągniętego motywu po jakimś czasie telefon samoistnie przywraca domyślny motyw. Wiecie jak to można naprawić? Specyfikacja telefonu poniżej Pozdrawiam
Zexon72 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Widzę, że tłumów to tutaj nie ma ;)) Przyznam, że przez moje biurko przewinęło się dopiero kilka sztuk Redmi Pro i z takim problemem nie spotkałem się jeszcze. Spróbuj przeinstalować na nowo system z wipe w twrp: system, data, cache i art/dalvik cache. Ja za to zapytam kolegę, który ma jeden z tych egz. jakie robiłem, czy pojawia się u niego taki problem. Edytowane 20 Września 2016 przez Zexon72
WoBer Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 Oki pewnie usiądę do tego dopiero w weekend więc wtedy dam znać czy to coś pomogło bo niestety w tygodniu jestem zabiegany =\
Muzyk Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 tez mam taki problem, motyw potrafi sam z siebie wrocic do domyslnego
ShermanWP Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 witam tez mam taki problem, tel. to Redmi note 4 64gb/3gb ram. tel. swiezo z zainstalowanym miui polska, w drugim egz. ten problem nie wystepuje a formatowalem je w tym samym czasie i z tym samym romem.
Rekomendowane odpowiedzi