Gazda Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Witam serdecznie. Mam zamiar przejść w końcu na andka 6.0. W tym momencie "siedzę" na 6.8.18 xiaomi.eu ( oczywiście z odblokowanym bootloaderem oraz wgranym TWRP ) Po przeczytaniu sporej ilości informacji dowiedziałem się że przy tej aktualizacji ponownie blokuje się bootloader ( czyli równocześnie TWRP nie będzie działać ?) . Skoro bl się zablokuje będę musiał znowu wgrac miui global/china i odblokować bl i dopiero później wgrac TWRP i xiaomi.eu ? Czy ja źle rozumuje ten proces? W momencie gdy zainstaluje xiaomi.eu na andku 6.0 i zablokuje bootloader telefon uruchomi się czy wpadnie w bootloopa?
luki! Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Po zainstalowaniu miuipolska z androidem 6.0 nie spowoduje zablokowania bootloadera
Gazda Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 O. Czyli ja chyba czytać nie umiem. Dzięki zabieram się za aktualizacje.
Morvi Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Aktualizacja Global Dev blokuje BL. Pomieszałeś Romy.
acidbrain Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 13 godzin temu, luki! napisał: Po zainstalowaniu miuipolska z androidem 6.0 nie spowoduje zablokowania bootloadera Ja pierwsze miui z and. 6 zainstazlowałem i zblokowało..
luki! Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 1 godzinę temu, acidbrain napisał: Ja pierwsze miui z and. 6 zainstazlowałem i zblokowało.. Miuipolska spowodowało zablokowanie? Kiedy? Który nr romu?
acidbrain Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Pierwszy z 6.0.... Włąsnie miałem właśnie dziwny komunikat przy mi flash... nawet temat założyłem.. W końcu mi unlock i poszło na 100 % i znó mogłem wgrać co chce:)
Rekomendowane odpowiedzi