szamanek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak z ciekawości.. Ktoś wie od czego zależy kolor tła kontaktu? Pomarańczowy, szary, niebieski, fioletowy, zielony? To, że w niektórych kontaktach są zdjęcia w tle to mogę zrozumieć, że jakieś rozmiary może nie takie i wtedy jest z boku tylko zdjęcie, ale dlaczego są różne kolory?
0 Ari93 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie ma to zwiazku z grupami? 2 sa inne a 2 kolejne zakryles, domyslam sie ze tez inne, zobacz czy wszystkie kontakty rodzinne sa pomaranczowe np ;p
0 szamanek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ooo, nawet zielony się znalazł.. Nie wygląda na to żeby to miało związek z grupami.. Są różne kolory w grupach zarówno ze zdjęciami jak i bez..
0 Lalo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 U mnie wszystko pomarańczowe, ulubione zielone.
0 szamanek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 U mnie w każdej grupie są różne. Hehe ciekawe.
Pytanie
szamanek
Tak z ciekawości.. Ktoś wie od czego zależy kolor tła kontaktu?
Pomarańczowy, szary, niebieski, fioletowy, zielony?
To, że w niektórych kontaktach są zdjęcia w tle to mogę zrozumieć, że jakieś rozmiary może nie takie i wtedy jest z boku tylko zdjęcie, ale dlaczego są różne kolory?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi