Rumek Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Witajcie, pisze tutaj pierwszy post.. Otóż mam Redmi Note 2 (podeślę screena z modelem), i tak, pobierałem już chyba z 5 różnych tych pliczków z systemem, i wchodzi mi w recovery, ładnie ładuje sie wszystko, a przy np. 13% szybko do 100% i FAILED, i tak cały czas.. Macie jakiś pomysł? Może ściągam nie te pliki? Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na "chłopski rozum?", ps. wydaje mi się że przez to, messenger czy snapchat, bardzo psują jakość zdjęć, nawet tragicznie! Tutaj wrzucam screena z modelu telefonu, i podajcie mi co mam pobrać i jak to zaaktualizować! Jestem zielony w tym! Z góry Panowie dziękuje, pozdrówki! Wrzucam jeszcze jak psuje jakość w messenger! Edytowane 18 Września 2016 przez Rumek
mrosi Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Mundi Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Ty masz Redmi2! A to dział z Redmi Note 2! Więc masz odpowiedź. Edytowane 17 Września 2016 przez Mundi
Dumen Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 dzisiaj chciałem zaktualizować swój Redmi 2 i też mi się nie udało. Zacząłem najpierw od zrobienia kopii zapasowej w MIUI ale z nieznanych przyczyn mi się to nie udało i teraz chcąc wejść w aplikacje kopia zapasowa wywala mi że błąd a kopii nie zrobił. Od tego czasu telefon zaczyna mi się ostro grzać. Aktualnie mam zainstalowane: 4.4.4 KTU84P MIUI 5.8.20 Próbowałem zainstalować najnowszy sof i wywalilo mi error
Nezumi Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Polecam poradnik instalacji na miuipolska.pl
Rekomendowane odpowiedzi