tom940 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Witam. Kupiłem wczoraj nowego redmi 3 pro. Strasznie chodził na tym fabrycznym romie, były jakieś zbędne dodatki więc postanowiłem wgrać Global rom z en.miui, Poszło ładnie MiFlashem wszystko wg. instrukcji w internecie i na en.miui Tylko że telefon stoi na logo, na dole jest animacja że system się wczytuje, lecz się nie chce uruchomić. Ktoś mógłby pomóc mi go postawić na nogi, gdyż jestem teraz bez telefonu? Edit Telefon wchodzi do menu, w którym można wybrać download, fastboot i recovery. Edytowane 17 Września 2016 przez tom940
tom940 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 Okej, postawiłem go do życia na chinskim ROMie. Chyba zainstalowałem zły ROM co spowodowało bootloop.
FrisBy Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 hehe też wrzuciłem globala i wisiał długo aż zacząłem się martwić. Poszedłem do sąsiada jak wróciłem telefon już się uruchomił i śmiga aż miło.
cukru Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi