emre27 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Cześć koledzy chce kupić telefon mojej żonie konkretnie Xiaomi Mi4s z tej strony: aliexpress mam pytanko czy ten telefon zostanie wysłany z europy? czy ten telefon będzie miał odblokowany botloader? po odblokowaniu botloadera bez problemu można wgrać MIUI by xiaomi.eu Sorki jak te pytania są oczywiste ale ja swojego Redmi Note 2 kupiłem w Technosie na aliexpress telefon zamawiał będę pierwszy raz więc wolę zapytać. Dzięki za info i sugestie
0 bergmen Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Możesz wybrać przesyłkę eu express (seller shipping method) i nie zapłacisz vatu a paczka dojdzie szybko. telefon będzie miał zablokowany bootloader i syfmiui. Trzeba będzie zmienić od razu.
0 emre27 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 Dzięki za szybką odpowiedź może ktoś dysponuje jakimś kuponem zniżkowy u tego sprzedawcy. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
emre27
Cześć koledzy chce kupić telefon mojej żonie konkretnie Xiaomi Mi4s z tej strony:
aliexpress
mam pytanko czy ten telefon zostanie wysłany z europy?
czy ten telefon będzie miał odblokowany botloader?
po odblokowaniu botloadera bez problemu można wgrać MIUI by xiaomi.eu
Sorki jak te pytania są oczywiste ale ja swojego Redmi Note 2 kupiłem w Technosie na aliexpress telefon zamawiał będę pierwszy raz więc wolę zapytać.
Dzięki za info i sugestie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi