szwiru Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Cześć! W piątek idę po odbiór osobisty telefonu zamówionego od prywatnej osoby zamawiającej w małych ilościach tenże telefon. Facet wydaje się być wiarygodny, unboxing w mojej obecności, na moje życzenie wgra miui polska i odblokuje bootloader, nie wzruszony był na moją propozycję wszelakich testów oryginalności, jak najbardziej na tak. Dlatego pytam, na co powinienem zwrócić szczególną uwagę od pierwszego momentu trzymania w ręce samego pudełka aż po obsługę telefonu? Ubolewam, że ten model nie ma zdrapki, było by to pewne ułatwienie. :/
wtbn Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Jeśli Ci wgra xiaomi.eu to oryginalny.
wojtekmarchewka Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Tak jak @wtbn napisał, wejdź w ikone aktualizacje, jeżeli będzie pisało że jest to Miui Eu to jest to oryginał. I już nic więcej nie musisz sprawdzać niech nie mówi że wgrał Ci Miui Polska, bo już takiego softu nie ma
szwiru Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Tzn. prosiłem, żeby mi wgrał MIUI z tego forum bo myślałem, że będzie to najlepszym sposobem na ocenę autentyczności. Nie wiem, np. w cpu-z albo antutu nie ma jakichś różnic, po których można stwierdzić czy podrobione? Edytowane 15 Września 2016 przez szwiru
Rekomendowane odpowiedzi