arek_r1 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Nazwa przedmiotów: 1. etui /1szt (10zł) materiał - elastyczny poliwęglan 2. Kabel USB-C /1szt (10zł) długość 10cm do 100cm 3. szkło hartowane 9H /1szt (10zł) 4. Folia matowa oryginalna Nillkin zapakowana w blister /2szt (10zł/szt) 5. Adapter OTG USB-C do micro USB /1szt (10zł) 5. Adapter OTG USB-C do USB /1szt (10zł) Opis: Wszystko jest nowe, akcesoria pozostały, jednak zakup mi4c się nie powiódł, zdecydowałem się na inny model i to co wyżej czeka na nowego właściciela. Cena: w sumie wychodzi 70zł, (nigdzie za tyle nie kupicie, taka cena bo mi leży, p.s. taniej nie będzie). Kto weźmie wszystko ma gratis wysyłkę, w okolicy Tychów możemy się dogadać na dowóz / odbiór. aukcja: komu będzie bardzo zależało to jestem w stanie wystawić aukcję na allegro, ale wtedy pokrywa koszt wysyłki. Ogłoszenie jest póki co umieszczone tylko na tym forum. Kontakt: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts