gagatek Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Witam, Pytanie, wyciągam dziś telefon z kieszeni patrzę a tu czarny ekran i na dole pasek juz na 90% pod nim napisane optymalizacja aplikacji potem podziel się wrażeniami na miupolska.pl o co chodzi? Czy to tak się ma samo aktualizować bez mojej wiedzy??? a jakbym czekał na jakiś ważny telefon a tu mi się aktualizacja odpaliła??? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Witam, Pytanie, wyciągam dziś telefon z kieszeni patrzę a tu czarny ekran i na dole pasek juz na 90% pod nim napisane optymalizacja aplikacji potem podziel się wrażeniami na miupolska.pl o co chodzi? Czy to tak się ma samo aktualizować bez mojej wiedzy??? a jakbym czekał na jakiś ważny telefon a tu mi się aktualizacja odpaliła??? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi