Jacky Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Czy ktoś z Was ma ustawioną aplikację ACR w taki sposób, że zapisuje pliki rozmów na karcie SD? Nie mogę w żaden sposób zmusić mojego Redmi Pro, aby katalog nagań ustawić na karcie pamięci. Będę wdzięczny za każdą poradę.
Jacky Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Kontaktowałem się z autorem aplikacji i wyjaśnił, że aplikacja zapisuje nagrania rozmów na karcie SD, jeżeli wybierzemy jeden z poniższych folderów: /sdcard/Android/data/com.nll.acr/files /extsdcard/Android/data/com.nll.acr/files /storage/SERIAL-NUMBER-OF-SD-CARD/Android/data/com.nll.acr/files w zależności od posiadanego modelu Xaomi.
Blom Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 O matko! I po co mi taki zapis jak przy reinstalacji usunie wszystkie zapisane dane i nadpisze je nowymi? WSłasny folder to właśny folder, nic go nie ruszy.
Jacky Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Aplikacja nie zapisuje nagrań w innych folderach. A jest to chyba jedyna aplikacja, która potrafi automatycznie wysyłać zapis rozmowy na emaila.
Rekomendowane odpowiedzi