XiaomiFan Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam. Zaktualizowałem sobie redmi note 3 do aktualnej wersji muiu, ale jak mam zaktualizować samego androida, mam wersję 5.0.2 i czy da radę to zainstalować 6.0? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Musisz napisać do Acida, bo on jest strasznym samolubem i nie chce się podzielić Androidem 6.0 na ten telefon! Edytowane 8 Września 2016 przez wtbn
mrosi Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 43 minuty temu, XiaomiFan napisał: Witam. Zaktualizowałem sobie redmi note 3 do aktualnej wersji muiu, ale jak mam zaktualizować samego androida, mam wersję 5.0.2 i czy da radę to zainstalować 6.0? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Do tego jest potrzebny nowy wątek? Mało jest tematów w dziale RN3? Następnym razem zastanów się dwa razy...
mrosi Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi