zipp Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam, Czy nie ma innej możliwości ładowania niezależnych/własnych motywów do telefonu z MIUI niż posiadanie konta Xiaomi Designer? Przecież podawanie danych dokumentów i konta bankowego jakimś chińczykom to proszenie się o kłopoty... Chyba że źle zrozumiałem ideę (oby)
fyme Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Ja nie podawałem żadnych numerów kont a jako dokument podałem starą legitymację studencką Odnośnie innego sposobu to jest jeszcze xposed ale modułu do niego nie pamiętam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rafciu Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Ja też nie pamiętam żebym podawał jakieś "wrażliwe dane" a konto takowe posiadam 😄 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Spoonner Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Bez jaj, że przeglądając forum w poszukiwaniu pomocy nie mam dostępu do jakiegoś linka czy innej treści, bo nie posiadam konta. Mało tego, nawet założyłem to konto, bo chciałem przeczytać instrukcję, ale napotkałem następny genialny komunikat "Przepraszamy, ale nie możemy wyświetlić tej zawartości, ponieważ nie masz odpowiednich uprawnień". I to wszystko, nawet nie wiem o jakie uprawnienia chodzi i co zrobić, by je posiadać. I jak mam rozwiązać swój problem albo znaleźć informacje, które mnie interesują? Paranoja 2 1
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi