waldi26 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Witam, od wczoraj mam RN 3 Pro ze Snapdragonem z Romem jak w temacie, częsciowo jest po angielsku, jeżyk można wybrać polski ale lokalizacji juz nie ma polskiej. Jest jakiś błąd że aplikacja SMS sama się zwija po otwarciu. Trochę czytałem ale przyznam, że trochę sie pogubiłem w tych wersjach oprogramownia - na co mogę go zmienić, żeby bezproblemowo go uzywać. Ściagnąłem taką wersję ROM miui_HMNote3ProGlobal_V8.0.1.0.LHOMIDG_8976c33651_5.1 i już jestem bliski podjęcia decyzji o wgraniu Doczytałem, że moja wersja to chińska... Edytowane 8 Września 2016 przez waldi26
jarekm95 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Po pierwsze, pisać w dziale swojego modelu - skoro masz note to pisz w dziale note. A tak to wgrywasz global dev przez miflasha; jeśli chcesz to odblokowujesz bootloader, wgrywasz twrp i xiaomi.eu
cukru Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi