waldi26 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 (edited) Witam, od wczoraj mam RN 3 Pro ze Snapdragonem z Romem jak w temacie, częsciowo jest po angielsku, jeżyk można wybrać polski ale lokalizacji juz nie ma polskiej. Jest jakiś błąd że aplikacja SMS sama się zwija po otwarciu. Trochę czytałem ale przyznam, że trochę sie pogubiłem w tych wersjach oprogramownia - na co mogę go zmienić, żeby bezproblemowo go uzywać. Ściagnąłem taką wersję ROM miui_HMNote3ProGlobal_V8.0.1.0.LHOMIDG_8976c33651_5.1 i już jestem bliski podjęcia decyzji o wgraniu Doczytałem, że moja wersja to chińska... Edited September 8, 2016 by waldi26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Po pierwsze, pisać w dziale swojego modelu - skoro masz note to pisz w dziale note. A tak to wgrywasz global dev przez miflasha; jeśli chcesz to odblokowujesz bootloader, wgrywasz twrp i xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts