ciesiel Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Witam Dałem się wczoraj podpuścić aktualizacji do MIUI 8. Widzę, że telefon szybciej wcina baterię. Z szacowanych 3 dni zjechał do mniej niż 24h. Jak można wrócić do poprzedniego softu? Teraz mam MIUI Globnal 8.0 (8.0.1.0)
Cezaryy Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Podpinam się do pytania. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Morvi Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Pomyśleć i poszukać... http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Cezaryy Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Jak go pobiorę na telefon to mogę bez problemu wgrać nawet jeżeli nie mam odblokowanego bootlandera?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Morvi Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Eh... Do oryginalnych ROMów (Global Stable i Dev, oraz China Stable i Dev) nie trzeba mieć odblokowanego BL. Trzeba go odblokować w przypadku wgrywania np. MIUI Polska, CM itp. ponieważ nie są to oryginalne ROMy tylko modyfikowane na potrzeby danego urządzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi