Lumpek Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Wersja MIUI: 7.9 Posiadany smartfon: Redmi 3 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędu Witam, Otóż od nie dawna napotkałem się z pewny problemem. Kiedy włączam (odblokowuję) telefon (tylko podczas włączonego internetu) od razu uruchamia mi się strona (tak podejrzewam gdyż z tego co zauważyłem stronę tę uruchamia domyślna przeglądarka "Browser") stroną tą jest albo jakaś reklama czy też fake'owa informacja że na telefonie jest virus bla bla bla, lub że mam za stara wersję android zaktualizuj ją teraz, typowe śmieciowe gówno co znajduje się w internecie. Nie mam pojęcia jak to wyłączyć próbowałem zrobić roota i usunąć aplikacje "Browser" ale nie znalazłem nigdzie roota na wersje miui 7.9 . Zrobiłem również hard reset ale niestety problem wróciłem po jakimś czasie. Proszę was o pomoc co mogę z tym zrobić.
cukru Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 W sumie trochę ma rację ta reklama, bo masz syfiasty soft. Polecam lekturę Kompendium Wiedzy w dziale Redmi 3/Pro.
Nezumi Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi