n1tro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hej, za każdym razem kiedy podłączę telefon przez USB do komputera wyświetla mi się komunikat o formatowaniu dysku: Kiedy kliknę 'Formatuj dysk' widać, że ma on 58,6MB: Jednak jak kliknę formatuj wyskakuje komunikat, że dysk jest zabezpieczony przed zapisem, i że system nie może go sformatować: Ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Często podłączam telefon pod komputer i trochę denerwujące są te komunikaty... Pozdrawiam
Acid Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cóż.. to Windows... Spróbuj odinstalować sterowniki USB (i wszelkich urządzeń jakie dodało Mi-2). I pozwolić na instalację sterowników USB pobranych automatycznie z Windows Update.
Robert386 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam. Acid ja też mam ten sam problem odkąd zainstalowałem ROM MIUIPolska + MiCore wersje MIUI: 4.1.10 . Wcześniej tylko raz instalowałem MIUI i spolszczenie a. Za pierwszym razem było wszystko OK i na tym dysku były pliki (sterowniki) do zainstalowania na Windows XP. Po wgraniu MIUI: 4.1.10 wywala mi taki sam komunikat jak u n1tro czyli format dysku. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam. Mój system to Windows 7 64bit. Aha zagłosowałem już na was na najlepszą stronę .
Acid Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Miałeś tak bo telefon na samym początku ma plik iso ze sterownikami czy jakoś tak. Ale my go z romów kolejnych usuwamy bo niepotrzebnie zajmuje miejsca. Z tego co wiem Windows 7 sam powinien pobrać sterowniki. Jak nie to poszukajcie w necie o MTP dla Windows 7.
Rekomendowane odpowiedzi