wmb09 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Witam, mam taki problem z którym walczę od początku mojej przygody w xiaomi redmi 3s (3/32) -ROM xiaomi.eu najnowszy 6.9.1 -endomondo 16.1 (najnowsze). problem: Otóż w endomondo GPS działa i zapisuje trasę poprawnie ale tylko w widoku "komputera" lub gdy ekran jest wyłączony. Gdy przełączę na widok mapy - pozycja GPS jest pokazywana prawidłowo, przesuwa się razem z ruchem moim, ale nie zapisuje mi trasy (nie rysuje kreski...). Nawet w tle jak jest wygaszony ekran - gps jest ok i zapisuje trasę - ale jak jest na widoku mapy - d.... nie zapisuje trasy. Napisałem do endomondo i też nie wiedzą o co chodzi... Czy ktoś też tak ma - czy na inych redmi 3S jest ok?
wmb09 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 to niestety nie ten problem. z GPS nie ma problemu żadnego - ani przy włączonym ani wyłączonym ekranie. Tylko w endomondo w widoku mapy nie zapisu trasy (pomimo pokazywania popranwej i dokładnej pozycji), ale w widoku "komputera" wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi