Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

zainstalowałem dziś aplikację GoSMS, aby wysyłać SMSy bez polskich znaków, jednak nie otrzymuję żadnych powiadomień z tej aplikacji, ani nie wyskakuje okienko po otrzymaniu SMSa (Pop Up).

W ustawieniach włączyłem powiadomienia + PopUp dla GoSMS, dodatkowo przyznałem jej wszelkie prawa. W ustawieniach samej aplikacji również powiadomienia powłączane,

W ustawieniach aplikacji SMS od MIUI powyłączałem wszelkie powiadomienia.

Po otrzymaniu SMSa, jest tylko dźwięk, a przy ikonce SMS od MIUI wyświetla się liczba nieodczytanych smsów.

Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano
Hej,

zainstalowałem dziś aplikację GoSMS, aby wysyłać SMSy bez polskich znaków, jednak nie otrzymuję żadnych powiadomień z tej aplikacji, ani nie wyskakuje okienko po otrzymaniu SMSa (Pop Up).

W ustawieniach włączyłem powiadomienia + PopUp dla GoSMS, dodatkowo przyznałem jej wszelkie prawa. W ustawieniach samej aplikacji również powiadomienia powłączane,

Po otrzymaniu SMSa, jest tylko dźwięk, a przy ikonce SMS od MIUI wyświetla się liczba nieodczytanych smsów.

Trzeba ściągnąć GO powiadomienia.

Ale po co kombinować jak można zainstalować wsm tool i będziesz miał smsy bez ogonkow w aplikacji sms miui...

Wysłane z mojego MI 2A

Opublikowano
Hej,

SMS > Ustawienia > Zaawansowane > Priorytet aplikacji SMS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...