n1tro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hej, zainstalowałem dziś aplikację GoSMS, aby wysyłać SMSy bez polskich znaków, jednak nie otrzymuję żadnych powiadomień z tej aplikacji, ani nie wyskakuje okienko po otrzymaniu SMSa (Pop Up). W ustawieniach włączyłem powiadomienia + PopUp dla GoSMS, dodatkowo przyznałem jej wszelkie prawa. W ustawieniach samej aplikacji również powiadomienia powłączane, W ustawieniach aplikacji SMS od MIUI powyłączałem wszelkie powiadomienia. Po otrzymaniu SMSa, jest tylko dźwięk, a przy ikonce SMS od MIUI wyświetla się liczba nieodczytanych smsów. Miał ktoś podobny problem?
Lalo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hej, zainstalowałem dziś aplikację GoSMS, aby wysyłać SMSy bez polskich znaków, jednak nie otrzymuję żadnych powiadomień z tej aplikacji, ani nie wyskakuje okienko po otrzymaniu SMSa (Pop Up). W ustawieniach włączyłem powiadomienia + PopUp dla GoSMS, dodatkowo przyznałem jej wszelkie prawa. W ustawieniach samej aplikacji również powiadomienia powłączane, W ustawieniach aplikacji SMS od MIUI powyłączałem wszelkie powiadomienia. Po otrzymaniu SMSa, jest tylko dźwięk, a przy ikonce SMS od MIUI wyświetla się liczba nieodczytanych smsów. Miał ktoś podobny problem? Trzeba ściągnąć GO powiadomienia. Ale po co kombinować jak można zainstalować wsm tool i będziesz miał smsy bez ogonkow w aplikacji sms miui... Wysłane z mojego MI 2A
Acid Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hej, zainstalowałem dziś aplikację GoSMS, aby wysyłać SMSy bez polskich znaków, jednak nie otrzymuję żadnych powiadomień z tej aplikacji, ani nie wyskakuje okienko po otrzymaniu SMSa (Pop Up). W ustawieniach włączyłem powiadomienia + PopUp dla GoSMS, dodatkowo przyznałem jej wszelkie prawa. W ustawieniach samej aplikacji również powiadomienia powłączane, W ustawieniach aplikacji SMS od MIUI powyłączałem wszelkie powiadomienia. Po otrzymaniu SMSa, jest tylko dźwięk, a przy ikonce SMS od MIUI wyświetla się liczba nieodczytanych smsów. Miał ktoś podobny problem? SMS > Ustawienia > Zaawansowane > Priorytet aplikacji SMS.
n1tro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na Mi2S nie działa usunięcie ogonków. OK zadziałało z wyłączeniem priorytetu Dzięki, można zamknąć Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi