wolan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam, wszystkich serdecznie ! Wczoraj stałem się nowym posiadaczem Red Rice dziś od rana się nim bawię i mam problem ze słowniem T9. Zamawiałem z ali od Goldway, telefon otrzymałem z wgranym językiem polskim. Jednakże gdy chcę napisać sms i włączam opcję t9 zamiast liter w treści smsa pojawiają się cyferki. Szukam od rana jak sobie z tym poradzić ale nigdzie (przynajmniej mi ) nie udało się tego znajeźć. Z góry dziękuję za pomoc.
Lalo Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wgraj z miuipolska viewtopic.php?t=526 Wysłane z mojego MI 2A
wolan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hej, dzięki za podpowiedź, jednakże wpisy pod nową wersją oprogramowania nie są zbyt zachęcające do jej wgrywania
Lalo Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hej, dzięki za podpowiedź, jednakże wpisy pod nową wersją oprogramowania nie są zbyt zachęcające do jej wgrywania Tzw. Hongmi starsze będą jeszcze gorsze. Wysłane z mojego MI 2A
latet Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hej, dzięki za podpowiedź, jednakże wpisy pod nową wersją oprogramowania nie są zbyt zachęcające do jej wgrywania Ej, no bez przesady. Jedyny konkretny problem dotyczy "znikania" płatnych aplikacji zainstalowanych ze sklepu Play. Ale już na to ktoś znalazł rozwiązanie i je na forum opisał. Istnieje też drugie – zainstalować płatne aplikacje inaczej, niż ze sklepu Play (bezpośrednio z pliku .apk). Co jeszcze z opisów użytkowników Cię aż tak zniechęciło do wgrania polskiego MIUI, że chcesz się użerać z wersją "fabryczną"? W moim przypadki – wgranie romu MIUI Polska 5 było pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem po wyciągnięciu tel. z pudełka. I nie narzekam.
Rekomendowane odpowiedzi