K4r0lSz Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Dobry, Mam taki problem, który ciągnie się już od MIUI 7, Stable i Dev, poprzez MIUI 8 Dev, a mianowicie (wygląda na to, że po 24 godzinach) aplikacje takie jak: mBank Twitter Facebook (tylko hasło) Wymagają ponownej aktywacji, bądź logowania, jest to szczególnie upierdliwe w przypadku aplikacji mBankowej. Dla odmiany Citi Handlowy Bank Pekao Payback Lite (Facebook Lite) LinkedIn Last.fm Skype Tapatalk działają bez problemu cały czas. Jak już aktywuję aplikację, to czy przeczyszczę system, uruchomię ponownie, po prostu co bym nie robił działają poprawnie, do czasu (nieszczęsnych 24h)... Jakiś pomysł, co to może być? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
kagaw Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Jak miałem włączony automatyczny backup na koncie xiaomi, to też tak miałem. Czyli aktywacja apki mbankowej raz na tydzień. Wyłączyłem auto backup (system) I problem zniknął Wysłane z mojego SGP521 przy użyciu Tapatalka 1
K4r0lSz Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 Mhm, sprawdzę, Dzięki. Na pierwszy ogień dałem więcej uprawnień aplikacji. Najwyżej (automatyczny) BackUp będę robił raz w tygodniu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
K4r0lSz Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) OKey. To było to. Jeszcze raz Dzięki @kagaw Edytowane 6 Września 2016 przez K4r0lSz
BackfirePL Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Macie może pomysł jak to ominąć? Mam dokładnie ten sam problem na Mi5, a generalnie opcja kopii zapasowej jest dość przydatna.
Rekomendowane odpowiedzi