GeraltPL Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Witam Mam problem jak w tytule, tzn. nie działa mi auto zmiana tapety ekranu blokady. Problem ten wystąpił po aktualizacji do najnowszej wersji miui. Do tej pory bez problemu wyświetlało co 15 minut zassane z internetu. Teraz jedynie w kółko wyświetlają się 2 tapety i tyle. Hard resetu nie robiłem, ponieważ nie mam ochoty przywracać wszystko. Macie pomysł jak to naprawić? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
wmb09 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 u mnie działa ok (6.9.1 wczoraj aktualizowane). jednak nie mogę wrzucić swoich zdjęc ... rada z wrzuceniem do katalogu nie działa, bo... nie mam takiego folderu.. ;/ (andorid.data.mfasion...
GeraltPL Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 U mnie folder jest, ale apka nie korzysta z jego zawartości. Zrobiłem powrót do wersji 6.8.25 i wszystko wróciło do normy Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
GeraltPL Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Zrobiłem aktualizację do najnowszej wersji i dalej występuje ten sam problem co na początku. Wie ktoś może jak to ogarnąć? Nie uśmiecha mi się robić hard reset z czyszczeniem pamięci wewnętrznej Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi