kubackjeee Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Taka sytuacja przy próbie wysłania MMS. Gdzie niby szukać tych nie wysłanych MMS co zapychaja skrzynkę Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 kubackjeee Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 Ktoś coś?! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 kubackjeee Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 Serio nikt nie wie jak to rozwiazac?
0 bigbik Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Moze warto isc do operatora sieci po jakiegoś smsa konfiguracyjnego ?
0 j_24 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 W jakiej sieci masz telefon? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
0 kubackjeee Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Virgin mobile. Wcześniej ten problem nie występował. I tu pisze ze jest za dużo niewsylanych MMS, a takowych nie widzę Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Dnia 7.09.2016 o 19:40, kubackjeee napisał: Serio nikt nie wie jak to rozwiazac? Za kolejny post pisany pod własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie.
0 kubackjeee Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Za kolejny post pisany pod własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie. Dzieki wielkie za pomoc. Daj już teraz jak jesteś taki nadgorliwy. A post napisalem, żeby wątek wrzucić z powrotem do góry. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 1 minutę temu, kubackjeee napisał: Dzieki wielkie za pomoc. Daj już teraz jak jesteś taki nadgorliwy. A post napisalem, żeby wątek wrzucić z powrotem do góry. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Zgodnie z regulaminem Forum podbijanie tematów jest zabronione. Zakładasz temat i czekasz aż ktoś odpowie. Nie piszesz posta pod postem. Jeśli ktoś zna rozwiązanie, odpisze. Poganianie jest co najmniej niegrzeczne. Przy okazji ostrzegam - Moderatorzy są po to, żeby pilnować porządku na Forum. Stąpasz po grząskim gruncie takimi wpisami...
0 j_24 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Oczywiście APN-y sprawdzileś jest wszystko ok Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
0 nosports Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) u mnie jest to samo, wczesniej wszystko chulało, mi4, siec play, to sie zaczęło od najnowszego tego romu, zobaczymy co bedzie w poniedziałek, apn-y oczywiscie sprawdzone Edytowane 18 Września 2016 przez nosports
Pytanie
kubackjeee
Taka sytuacja przy próbie wysłania MMS. Gdzie niby szukać tych nie wysłanych MMS co zapychaja skrzynkę
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi