kubs94 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam. Telefon posiadam bez systemu, ciągle się restartuje, ale telefon jest odblokowany bo działa na nim fastboot. Problem w tym, że niemam juz pojęcia jak zainstalować system na tym telefonie. Ciągle błędy wyskakują, próbowałem też TWPR przez fastboota to samo(device locked) Nie wiem co mogę z nim zrobić
grzegorz.lki Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam. Telefon posiadam bez systemu, ciągle się restartuje, ale telefon jest odblokowany bo działa na nim fastboot. Problem w tym, że niemam juz pojęcia jak zainstalować system na tym telefonie. Ciągle błędy wyskakują, próbowałem też TWPR przez fastboota to samo(device locked) Nie wiem co mogę z nim zrobić Uruchomić w trybie download i wgrać china Dev lub Global Dev Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
cukru Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 https://miuipolska.pl/forum/topic/10752-kompendium-wiedzy-redmi-33spro-rom-bootloader-recovery-root-faq/
cukru Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi