Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Chiałem przywrócić backup który zrobiłem sobie przed bawieniem się w instalowanie CM i spodobał mi się i chciałem wrócić do MIUI lecz do tego wszystkiego co miałem.
Zrobiłem full wipe (chyba)... Wchodze w TWRP i daję restore po czym sie robi i wyskakuje bład na czerwono E: cannot restore system -- mounted ready only/
Jak przywrócić MIUI do działania ?

Niechacy usunałem wszystko co było przez TRWP i nie wiem co dalej bo jak od nowa wrzuciłem mojego backupa to restore w ogołe go nie widzi..

@edit

Zainstalowałem od nowa MIUI i poszło wszystko i działa lecz nic nie mam więc podpowie mi ktoś jak przywrócić ten system stary przed instalacją CM, backup posiadam.

Edytowane przez Bushid0
Opublikowano (edytowane)

Ok poradziłem sobie. Zrobiłem backupa na tym systemie co miałem i porównałem z tym co miałem na komputerze zrobione i po usunięciu plików boot.emmc.win.md5 z końcówką md5 w recovery na kompie, restore poszło bez problemu. Można zamknąć :)

@edit

Nie przywróciły mi się zdjęcia muzyka ani nic. Czyżby to przez wipe? na tym backupie miałem zdjęcia zapisane i wszystko lecz nie mam. Da się jakoś to jeszcze przywrócić ?

Edytowane przez Bushid0
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...