Bushid0 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Siema. Chiałem przywrócić backup który zrobiłem sobie przed bawieniem się w instalowanie CM i spodobał mi się i chciałem wrócić do MIUI lecz do tego wszystkiego co miałem. Zrobiłem full wipe (chyba)... Wchodze w TWRP i daję restore po czym sie robi i wyskakuje bład na czerwono E: cannot restore system -- mounted ready only/ Jak przywrócić MIUI do działania ? Niechacy usunałem wszystko co było przez TRWP i nie wiem co dalej bo jak od nowa wrzuciłem mojego backupa to restore w ogołe go nie widzi.. @edit Zainstalowałem od nowa MIUI i poszło wszystko i działa lecz nic nie mam więc podpowie mi ktoś jak przywrócić ten system stary przed instalacją CM, backup posiadam. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Bushid0
mgreta36 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Podłącz do kompa - zgraj do telefonu backup. W TWRP wipe all i odtwórz.
Bushid0 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Ok poradziłem sobie. Zrobiłem backupa na tym systemie co miałem i porównałem z tym co miałem na komputerze zrobione i po usunięciu plików boot.emmc.win.md5 z końcówką md5 w recovery na kompie, restore poszło bez problemu. Można zamknąć @edit Nie przywróciły mi się zdjęcia muzyka ani nic. Czyżby to przez wipe? na tym backupie miałem zdjęcia zapisane i wszystko lecz nie mam. Da się jakoś to jeszcze przywrócić ? Edytowane 1 Września 2016 przez Bushid0
AndropaX Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Nie można zrobić backupu całej partycji w jej samej, tyle w temacie. #GETRESURRECTED
Rekomendowane odpowiedzi