rafalopatika Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam, to już moje drugie podejście do forum i nie jestem w stanie tego znaleźć. m JAK zrobić update: MIUI 7 od MIUIPolska 6.2.18 (rozwojowa) ---> MIUI 8 Global 6.8.18/Beta ? Mam 2 x Redmi Note 3 (żona) i Redmi Note 3 PRO (ja). Żonie robiłem update do wersji MIUI 7 od MIUIPolska 6.2.18 (rozwojowa) natomiast ja mam MIUI 8 Global 6.8.18/Beta. Domniemuję, że mój rom jest o wiele nowszy. Czy u żony da się zrobić jakiś update do wersji takiej jako moja? Jeśli tak to pliz o link co i jak zrobić (przepraszam ale nie jestem w stanie znaleźć na forum tego jak to zrobić, poprzednio jakoś mi się udało (jakieś wgrywanie plików, twrp power, vol+ etc - tym razem ni diabeł nie mogę znaleźć) DZIĘKUJĘ
rafalopatika Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 a gdzie to wrzucić? nawet nie wiem, bo tu jest zatrzęsienie wątków.
ZduneX25 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi