luk_kom Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) No właśnie, jak w temacie - czy instalujecie każdą co tygodniową aktualizację miui? Jestem nowicjuszem, mam telefon od tygodnia i wgraną wersję z 8 sierpnia, z której jestem zadowolony. Dlatego chcę poznać wasze opinie, czy warto, czy może jednak większość nic nie wnosi? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez luk_kom
grzegorz.lki Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zawsze masz changelog i możesz zdecydować czy chcesz aktualizować czy jeszcze poczekać. Ja robię różnie raz co tydzień, nieraz nie mam czasu i robię co drugi lub trzeci Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
cukru Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opinie o każdej aktualizacji znajdziesz tutaj https://miuipolska.pl/forum/forum/47-aktualizacje-miui/
cukru Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi