Hania Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim, wczoraj odebrałam mojego Xiaomi Redmi 3 i chciałabym się upewnić, że nie jest podrobiony. Zadałam to pytanie w którym z postów, ale lepiej chyba będzie zrobić nowy. Jak już udało mi się u Was wyczytać naklejki z kodem na tym modelu nie znajdę, a inne metody to dla mnie czarna magia Serio, jakbyście po chińsku pisali Nie chcę nawet myśleć o tym, że być może powinnam zmienić soft... Znajdzie się jakiś cierpliwy, dobry człowiek, który wytłumaczy niezorientowanej babie krok o kroku co ma zrobić z góry dziękuję
Hania Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na stronie http://xiaomi.com.pl
wtbn Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) No to oni raczej oryginały sprzedają. Ale zmiana softa jest mocno sugerowana... Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez wtbn
Hania Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ok ...no to mam pytania: Dlaczego soft taki jak jest nie jest ok? Czy nowy będzie w 100% po PL? i najgorsze: Jak zrobić tę zmianę?
Nezumi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi