Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stalo się..moj mi2s zepsul się. A dokladnie jakimś cudem przerywa gniazdo ładowarki..

Co radzicie w takiej sytuacji? Odsylac do Chin do naprawy/reklamacji? Próbować to naprawiać w PL? W jakim serwisie?

:-(

Opublikowano

Próbując naprawiać w pl tracisz gwarancje. Także Twój wybor. W pl jeśli gniazdo jest zniszczone i xiaomi zastosowalo gniazdo nie będące w zadnym z tel. Sprzedawanych u nas stracisz gwarancję i Ci tego nie naprawia. Wg mnie odsylac do chin.

Wysłane z mojego MI 2A

Opublikowano

Spróbuj przeczyścić gniazdo czystym alkoholem (najlepiej isopropanol) i sprawdź na innym kablu usb. Obejrzyj też dokładnie złącze czy nic nie wpadło do środka, czy widać wszystkie blaszki stykowe.

Opublikowano

Tak przeczyść gniazdo. Weź cieniutką igłę (wyjmij wcześniej baterię) i wygrzeb ile się da. A tam może się zmieścić naprawdę dużo - wiem coś o tym ;p

Opublikowano

Przeczyściłem..nawet nie wiedzialem, że tyle skarbów mozna tam znaleźć .. ;-) niestety to nie pomogło..natomiast spróbowałem na nowym kablu od htc..wtyczka wchodzi bardziej "ciasno" niż oryginalna i..o dziwo ładuje bez żadnych przerw. Dziekuję za pomoc :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...