madden Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 No i stalo się..moj mi2s zepsul się. A dokladnie jakimś cudem przerywa gniazdo ładowarki.. Co radzicie w takiej sytuacji? Odsylac do Chin do naprawy/reklamacji? Próbować to naprawiać w PL? W jakim serwisie?
Lalo Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Próbując naprawiać w pl tracisz gwarancje. Także Twój wybor. W pl jeśli gniazdo jest zniszczone i xiaomi zastosowalo gniazdo nie będące w zadnym z tel. Sprzedawanych u nas stracisz gwarancję i Ci tego nie naprawia. Wg mnie odsylac do chin. Wysłane z mojego MI 2A
jordan87 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Spróbuj przeczyścić gniazdo czystym alkoholem (najlepiej isopropanol) i sprawdź na innym kablu usb. Obejrzyj też dokładnie złącze czy nic nie wpadło do środka, czy widać wszystkie blaszki stykowe.
Acid Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tak przeczyść gniazdo. Weź cieniutką igłę (wyjmij wcześniej baterię) i wygrzeb ile się da. A tam może się zmieścić naprawdę dużo - wiem coś o tym ;p
madden Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przeczyściłem..nawet nie wiedzialem, że tyle skarbów mozna tam znaleźć .. niestety to nie pomogło..natomiast spróbowałem na nowym kablu od htc..wtyczka wchodzi bardziej "ciasno" niż oryginalna i..o dziwo ładuje bez żadnych przerw. Dziekuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi