Wojtek32001 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam ostatnio odblokowywałem telefon xiaomi redmi note 3 pro. Wszystko zrobiłem poprawnie telefon odblokowałem ale podczas ostatniego kroku kiedy chciałem wgrać cyanogenmod to pokazał mi się taki dziwny obrazek którego nie mogłem obejść i wgrać systemu. Próbowałem na wszelakie sposoby, wpisywałem też ręcznie komendy w cmd, ale cały czas to samo. Obrazek przesyłam w załączniku. Jestem nowy na forum dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, jeżeli źle umieściłem temat to bardzo przepraszam za pomyłkę. Bardzo Was proszę o pomoc. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Wojtek32001
Endymion Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć, żeby było łatwiej napisz po kolei co zrobiłeś. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
primek Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie masz wgranego TWRP. Jak już masz twrp pod kenzo w folderze z fastbootem to wgraj go i odpal tymi komendami: fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img
Rekomendowane odpowiedzi