dworak21 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam po raz pierwszy mam telefon z MIUI więc mam dwa pytania z którymi sam sobie nie poradziłem do tej pory. Mam problem z programem Call Recorder - nie nagrywa automatycznie rozmów jak to miało miejsce w poprzednim telefonie (wiem że jest wbudowane nagrywanie rozmów ale wolę ten program ) Drugi problem mam z aplikacją odebrać telefon która blokowała niechciane połączenia a ze względu że prowadzę DG mój nr jest ogólnodostępny to tych połączeń miałem dość sporo . Pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez dworak21
jacekc1982 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Część kupiłem sobie parę dni temu telefon xiaomi 4A. Jest to mój pierwszy telefon tej firmy. Do tej pory użytkowałem starego Samsunga S2. Zauważyłem, że w telefonie jest fabryczna aplikacja do nagrywania rozmów. Chciałem ją wypróbować ale jakość nagranych rozmów była tragiczna, pomimo ustawienia w opcjach, że ma być najlepszą. Postanowiłem zainstalować w to miejsce aplikacje ze sklepu Play. Zainstalowałem aplikacje o nazwie "call recorder" ale ona w ogóle nie chce działać na tym telefonie Dodam, że w moim leciwym Samsungu S2 ta aplikacja działa bez problemu. Chciałbym się dowiedzieć czy spotkaliście się z czymś takim i jak można rozwiązać ten problem?? Poniżej wklejam screena z wersją oprogramowania. Wgrywanie nowego softu, rotowanie odpada bo ja się na tym nie znam a nie chce tracić gwarancji lub uszkodzić nowego telefonu. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Zulwiczek2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Po co zewnętrzna apka skoro Miui ma w standardzie nagrywanie rozmów
magyarek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dnia 2.08.2017 o 12:00, jacekc1982 napisał: jakość nagranych rozmów była tragiczna, pomimo ustawienia w opcjach, że ma być najlepszą. Na przykład po to?
Zulwiczek2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U mnie działa bez najmniejszych problemów na redmi 4A rom Miui polska
jacekc1982 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Problem już rozwiązany wgrałem inna aplikacja ze sklepu GoogleWysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi