Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zainstalować i uruchomić gta są na mi2s? Nie ma tam folderu u mnie w mi2s /obb, więc wrzuciłem w /app, al po zainstalowaniu to otworzyło się okno z pobieraniem, ale nic się nie działo

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Apk wersja 1.2

Klikam w Save game 1 slot i mam

Save failed.

a82c999f.png

Jeżeli u was błąd nie nastąpił to zapodajcie save gry z początkowych faz albo jakąś :D

W ogólnie nie idzie robić zapisu czy tylko w konkretnym momencie gry ?

Mogę to dziś sprawdzić u siebie, ale po warunkiem nie działania tego od początku, ponieważ musiałbym zainstalować grę i zapis zrobić gdzieś na jej początku ;)

Opublikowano

Nie wiem o jakiej Słowacji napisałeś (z gry czy życia), ale ogólnie np. pierwszy save w grze udało Ci się zapisać i załadować a w późniejszych etapach gry jest problem ;) ?

Opublikowano

W takim razie u mnie problemu nie ma.

Po przejechaniu pierwszej misji na rowerach i odwiedzeniu domu wszedłem do środka i zapis pomyślnie gotowy w chwilę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstaluj mobogenie (taka alternatywa Google play) widziałem tam wersje którą poszukujesz.

Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie, chciałem sobie pograć w GTA SA na mi3. Mam najnowszy ROM MIUI Polska 4.6.27 i niezależnie czy kupuję, czy "kupuję" grę, to mi wywala "Niestety aplikacja GTA:SA została zatrzymana". Proszę o jakąś pomoc.

Edytowane przez tommist
Opublikowano

Słuchajcie, chciałem sobie pograć w GTA SA na mi3. Mam najnowszy ROM MIUI Polska 4.6.27 i niezależnie czy kupuję, czy "kupuję" grę, to mi wywala "Niestety aplikacja GTA:SA została zatrzymana". Proszę o jakąś pomoc.

Nie ten dział.

Opublikowano

Świetnie bardzo pomocne dzięki. Poza tym jest to temat o GTA na MIUI, a wypowiadały się osoby mające MI2, więc chyba jakiegoś wielkiego problemu nie zrobiłem pisząc tu zamiast zakładać nowy temat. 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...