xIGORx99 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam, zakupiłem opaskę Mi Band 2 i chciałbym się zapytać, którą aplikację lepiej dokupić, Notify & Fitness for Mi Band czy Mi Band Tools? Chciałbym mieć możliwość zmiany ikony przy powiadomieniach (np. na logo Facebooka) i przewinięcia utworu muzycznego.
baku1991 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ile osób tyle opinii. Mi band tools jest prostsza, ale i bardziej niezawodna moim zdaniem. Mam kupione obie z dawien dawna i zdecydowanie wolę mi band tools. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Winiu89 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Polecam mi band tools Wysłane z mojego Mi-4c
Drake84pl Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dnia 26.08.2016 o 15:22, xIGORx99 napisał: Witam, zakupiłem opaskę Mi Band 2 i chciałbym się zapytać, którą aplikację lepiej dokupić, Notify & Fitness for Mi Band czy Mi Band Tools? Chciałbym mieć możliwość zmiany ikony przy powiadomieniach (np. na logo Facebooka) i przewinięcia utworu muzycznego. Nie ma niestety możliwości przewinięcia utworu w żadnym programie. Mi band wyświetla jedynie informacje za pomocą predefiniowanych ikon (i liczb), takie są dostępne w Tools & Mi Band:
Rekomendowane odpowiedzi