przemyslaw_b Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Dziś przyszedł do mnie mój Xiaomi Redmi Note 3 Pro. I teraz mam kilka pytań i próśb. Z racji że nie miałem okazji nigdy instalować ROMa w żadnym telefonie, jestem w tym zielony ale myśle że z radami i wskazówkami dałbym sobie elegancko radę. Mój ROM to 7.5.3.0 Global. 1) Dobrze jest zmienić mój aktualny ROM na MIUI Polska? 2) Czy byłby ktoś w stanie krok po kroku powiedzieć mi jak to zrobić? Próbowałem robić to z instrukcjami ale jak w Updaterze wybieram plik : miui_HMNote3Pro_V7.5.2.0.LHOCNDE_0bf2155921_5.1 to niestety pokazuje mi 'Cant verify update'. Niestety nie znam sie za bardzo a nie chce czegoś popsuć. Z góry dziękuję i mam nadzieję ze pomożecie nowicjuszowi. Pozdrawiam
fred Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Krok pierwszy i najważniejszy - poczytaj trochę forum. Nie ma sensu powielać poradników dla każdego niekumatego. Inaczej możesz zrobić sobie całkiem drogi przycisk do papieru.
H4RRY Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Na stronie głównej masz https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Jest trochę dziwnie napisany ale można się domyśleć co i jak. Zamiast miui China pobierz miui global. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi