pkrasinski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mam wgraną najnowszą wersję MIUI 8 PL i mam taki problem/pytanie: czy istnieje jakaś możliwość żeby wybrać który ekran ma być domyślnym ekranem pulpitu, czy jest możliwe przesuwanie całych ekranów - zamienianie miejscami między sobą ?
adamunio Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Uszczypnij 3 palcami Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
maciek04 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jeśli ci chodzi o ekran domowy to uszczypnij trzema palcami i sobie wybierz który chcesz.
pkrasinski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 To albo ja coś nie potrafię zrobić, albo mi po prostu to nie działa. P.S. Moje nastoletnie córki (mają większe doświadczenie w "dotykach") również sobie nie poradziły z tym zadaniem. Zrzut ekranu 3 palcami w dół działa idealnie, ale uszczypnięcie już nie. WTF ?
maciek04 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Próbujcie musi zadziałać. Może na innym ekranie.
pkrasinski Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Z tym tematem sobie nie poradziłem, ale to już nie ważne. Mam kolejne pytanie - wydawało się kiedyś, że można było gdzieś zmienić rodzaj wibracji przy połączeniach przychodzących, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć, więc albo mi się wydawało, albo słabo szukam ?
Nezumi Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Aplikacja "Samouczek".
Rekomendowane odpowiedzi