Szymon Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam, Dzisiaj dla RN3 zrobiłem WIPE, ale zapedzilem się i dałem za dużo opcji. W tej chwili muszę wgrać system od nowa. Z chęcią zrobiłbym to wygrywając ROM na kartę, ale w slocie na sim karta MicroSD nie mieści się. Recovery uruchamia się bez problemu, ale mimo wszystko muszę wgrać ROM MiFlash-em, ale nie mogę znaleźć romu do MiFlash. Zauważyłem również, że MiFlash na Windows10 nie widzi mojego telefonu. Czy ktoś jest w stanie pomóc? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
Smigoll Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wgraj przez Spflashtool? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Szymon Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 @smigoll dziękuję za podpowiedź. Zadzwoniłem do sklepu w którym kupiłem telefon i powiedzieli mi jak to zrobić. Plik z MIUIPolska wgrałem do pamięci telefonu przez recovery no a później już poprostu zainstalowałem Miui. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi