Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jakiego softu używacie? globala czy miui? Są większe róznice? Czekam na fona, powinien dojsć za kilka dni, i nie wiem czy bawić się w MiuiPolska

2. Wiem ze dostaje się ładowarkę z przejściówką, mam w domu pełno ładowarek od różnych telefonów, ta od xiaomi z przejsciowka ładuje z takim samym napięciem? ładować nimi czy tą która dostanę?

3. Zamawiał ktoś od goldiego metodą "seller shipping method"? Ile czekaliście? :)

Opublikowano

1. Global to też miui. Dla mnie miuipolska jest lepsze, bo nie ma zbędnych aplikacji, jest lepiej przetłumaczone (nowsze funkcje) i ma trochę małych dodatków, usprawnień. Niektórzy jednak siedzą na globalu, więc kwestia gustu.

2. Napięcie na 99% będzie to samo, chociaż pewnie chodziło ci o natężenie. To z kolei może się różnić.

3. Zamawiałem, przyszedł w 9 dni

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

Opublikowano

Mój telefon został wysłany 9-tego, dziś 21, spodziewam sie go w tym tyg. Dojdzie?

Czyli raczej innymi ładowarkami z tym samym napięciem mogę ładowac i bedzie to raczej bez różnicy?

Opublikowano

Jeśli to są ładowarki od smartfonów to nie powinno być różnicy w działaniu. Napięcie będzie to samo. Jedynie może być różnica w szybkości ładowania (ale nie musi). Zależy od natężenia.

Powinien przyjść w tym tygodniu. Mój był wysłany w poniedziałek i dostałem go tydzień później w środę

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...