dawiddd Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 1. Jakiego softu używacie? globala czy miui? Są większe róznice? Czekam na fona, powinien dojsć za kilka dni, i nie wiem czy bawić się w MiuiPolska 2. Wiem ze dostaje się ładowarkę z przejściówką, mam w domu pełno ładowarek od różnych telefonów, ta od xiaomi z przejsciowka ładuje z takim samym napięciem? ładować nimi czy tą która dostanę? 3. Zamawiał ktoś od goldiego metodą "seller shipping method"? Ile czekaliście?
piotr469 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 1. Global to też miui. Dla mnie miuipolska jest lepsze, bo nie ma zbędnych aplikacji, jest lepiej przetłumaczone (nowsze funkcje) i ma trochę małych dodatków, usprawnień. Niektórzy jednak siedzą na globalu, więc kwestia gustu. 2. Napięcie na 99% będzie to samo, chociaż pewnie chodziło ci o natężenie. To z kolei może się różnić. 3. Zamawiałem, przyszedł w 9 dni Wysłane z Redmi Note 3 Pro
dawiddd Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Mój telefon został wysłany 9-tego, dziś 21, spodziewam sie go w tym tyg. Dojdzie? Czyli raczej innymi ładowarkami z tym samym napięciem mogę ładowac i bedzie to raczej bez różnicy?
piotr469 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jeśli to są ładowarki od smartfonów to nie powinno być różnicy w działaniu. Napięcie będzie to samo. Jedynie może być różnica w szybkości ładowania (ale nie musi). Zależy od natężenia. Powinien przyjść w tym tygodniu. Mój był wysłany w poniedziałek i dostałem go tydzień później w środę Wysłane z Redmi Note 3 Pro
Rekomendowane odpowiedzi