vidler Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, Jako że nie znalazłem odp na wielu forach i innych źródłach założyłem nowy temat. Ktoś może znalazł test point w ww modelu. Do Rn3 są, jak również do rn1 ale do rn2 nie mogę znaleźć. Dodam że tel nigdy nie był niczym zalany, porostu się wyłączył. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
xxmati96xx Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 22 godziny temu, vidler napisał: Witam, Jako że nie znalazłem odp na wielu forach i innych źródłach założyłem nowy temat. Ktoś może znalazł test point w ww modelu. Do Rn3 są, jak również do rn1 ale do rn2 nie mogę znaleźć. Dodam że tel nigdy nie był niczym zalany, porostu się wyłączył. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Gdzie kupiles tele?
vidler Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 U goldiego na Ali, może go usmażylem na szybie jako nawi nic zostaje kupno u majfrendow płyty głównej Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi