jarq Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Wczoraj przyszedł do mnie telefon redmi note 3 pro 2/16 od goldwaya. Oczywiście potestowałem czy wszystko działa jak należy i moją uwagę przykuła dziwna sprawa. Mianowicie gdy telefon jest w pozycji lezącej przy minimalnie mocniejszym naciśnięciu na ekran w okolicach tego miejsca słychać dziwne stukanie(cichutkie ale jednak słychać) tak jakby ekran stukał o inną część. Czy mam się przejmować tym problemem? Żeby nie było, że za 2 tygodnie cały ekran się odklei. Przesyłam nagranie dźwiękowe jak to słychać. Wybaczcie za szum ale mam słaby mikrofon, a gdy odszumiam to efekt stukania także zostaje usunięty. Dodam tylko, że jak przechyle telefon przyciskami funkcyjnymi do góry to gdy naciskam w to samo miejsce to nic nie skrzypi. PS. mój ekran to boe. telefon.wav Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez jarq
Konradol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dżizys krajst, ale Wy mata problemy. Weźta się za robotę, a nie "pomocy! ekran mi skrzypi!". No i co? Wybuchnie zaraz czy co? Pod ekranem w tym miejscu jest bateria, jest tam pewnie trochę luzu, także wydaje mi się, że to normalne... No i pocieszę Cię - też tak mam. Trzy miechy temu zakupiłem, skrzypiało od początku, ale nie wybuchło jeszcze. Także nie bój nic, nie zwracaj uwagi na takie pierdoły.
Rekomendowane odpowiedzi