Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj przyszedł do mnie telefon redmi note 3 pro 2/16 od goldwaya. Oczywiście potestowałem czy wszystko działa jak należy i moją uwagę przykuła dziwna sprawa. Mianowicie gdy telefon jest w pozycji lezącej przy minimalnie mocniejszym naciśnięciu na ekran w okolicach tego miejsca słychać dziwne stukanie(cichutkie ale jednak słychać) tak jakby ekran stukał o inną część. Czy mam się przejmować tym problemem? Żeby nie było, że za 2 tygodnie cały ekran się odklei. Przesyłam nagranie dźwiękowe jak to słychać. Wybaczcie za szum ale mam słaby mikrofon, a gdy odszumiam to efekt stukania także zostaje usunięty. Dodam tylko, że jak przechyle telefon przyciskami funkcyjnymi do góry to gdy naciskam w to samo miejsce to nic nie skrzypi.

PS. mój ekran to boe.

Bez tytułu.jpg

telefon.wav

Edytowane przez jarq
Opublikowano

Dżizys krajst, ale Wy mata problemy. Weźta się za robotę, a nie "pomocy! ekran mi skrzypi!". No i co? Wybuchnie zaraz czy co?

Pod ekranem w tym miejscu jest bateria, jest tam pewnie trochę luzu, także wydaje mi się, że to normalne...

No i pocieszę Cię - też tak mam. Trzy miechy temu zakupiłem, skrzypiało od początku, ale nie wybuchło jeszcze. Także nie bój nic, nie zwracaj uwagi na takie pierdoły.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...